Turkan Hero

Turkana behöver hjältar – skolfaddrar! – Kanske är Du en av dem!

Turkana Education-smallFörra veckan såg vi megastora annonsplakat mitt i centrala Nairobi med fokus på Turkana. Samma vecka avslöjade tidningen Nation förkrossande statistik om hur eftersatt Turkana är i alla avseenden beträffande utbildning, sjukvård, infrastruktur, inkomst per capita osv. 80% av befolkningen har aldrig satt sin fot i en skola! Endast 3 av 100 i Turkana har någon form av gymnasieutbildning!

Classroom1

Detta vill vi ändra på – tillsammans med Dig!

Skolan Hannah-Emuriakin i Loki ger 450 barn i förskola och grundskola förstklassig undervisning, material, skoluniform, ett näringsrikt mål mat om dagen och mycket mer.

Bli SKOLFADDER för Hannah Emuriakin i Loki!

För 100 kr/mån stöttar du 2 barn!

Bankgiro 900-8913 MAF. Märk ”Skofadder Emuriakin”

EMURIAKIN är ett samlande namn på de projekt som vår organisation MAF, (Mission Aviation Fellowship) stöttar i Turkana. MAF står för långsiktighet och hållbarhet i projekten. MAF:s flyg garanterar också säkra transporter mellan Turkana och Nairobi.

Hälsningar 

KeA och Birgitta

 

 

Emuriakin fadder MAF 2014-1

Emuriakin fadder MAF 2014-2